Hemeco - d'n Beer Super League Team Rosmalen

Ook dit jaar zal het Hemeco - d'n Beer Super League Team weer uitkomen in de overgangsklasse B van de
landelijke Super League competitie. De Super League wedstrijden worden gespeeld op zaterdagmiddag,
en vrij toegankelijk voor publiek.

Kijk hieronder voor het programma en de stand van zaken in de overgangsklasse B:

PROGRAMMA

STAND VAN ZAKEN

 

Hemeco Pro Darts Team

Biercafe dn Beer is tevens de thuishaven van het hemeco Pro Darts Team. Dit team bestaat uit zeer tallentvolle darters die met behulp van spornsoring van o.a. Hemeco Opslagsystemen en Biercafe & Feestzaal dn Beer het internationale darts circuit van de BDO kunnen spelen. Hierbij proberen ze zich te plaatsen voor diverse TV toernooien waaronder de Lakeside World Championships. Klik hiernaast op de afbeelding om op de website van Hemeco Darts te komen.

Bossche Darts Competitie

Een viertal darts teams speelt het seizoen 2014 - 2015 haar thuiswedstrijden in Biercafe d'n Beer. Het niveau van deze teams loopt uiteen van de laagste vierde divisie tot de top van de hoogste Eredivisie. Over het algemeen worden de thuiswedstrijden gespeelt op woensdag, donderdag of vrijdag.

Wanneer je met je team belangstelling hebt om op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag competitie te willen spelen, stuur dan even een mail of neem telefonisch contact op. Dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Voor een avondje gezellige darten kunt u natuurlijk iedere dag terrecht op een van onze dartbanen.

Hemeco Open Darts Toernooi

Ieder jaar op het einde van de maand augustus wordt in Biercafe & Feestzaal d'n Beer het Hemeco Open darts toernooi georganiseerd. Dit toernooi wordt al sinds 2008 door Dartvereniging Rosmalen, later opgegaan in Hemeco Darts, neergezet.

Alle informatie over dit toernooi is te vinden op www.hemeco-darts.nl

Bavaria Open d'n Beer Darts Toernooi

Ieder jaar op 27 en 28 dcember wordt in Biercafe & Feestzaal d'n Beer het Bavaria Open d'n Beer darts toernooi georganiseerd. Dit toernooi wordt al sinds 20111 door Dartvereniging Rosmalen, later opgegaan in Hemeco Darts, neergezet.

Alle informatie over dit toernooi is te vinden op www.hemeco-darts.nl